Δύο ακόμη μεγάλες διοργανώσεις φιλοξενήθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα και στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ

Δύο ακόμη μεγάλες διοργανώσεις φιλοξενήθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα και στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ

Το  Πανελλήνιο πρωτάθλημα τάε κβον ντο ανδρών γυναικών του 2024 στο κλειστό αθλητικό Κέντρο Δ. Τόφαλος και το 27ο «Κύπελλο Άνοιξης» στην κολύμβηση που διοργάνωσε ο ΝΟΠ στο Κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Η πρώτη διοργάνωση φιλοξένησε τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες της μεγαλύτερης κατηγορίας του αθλήματος με την παράσταση να κερδίζει για άλλη μία φορά ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Σίδνεϋ Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος ταξίδεψε στην Πάτρα και αποτέλεσε πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ωστόσο ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία των αθλητών και αθλητριών της περιοχής, ακόμη και αυτών που δεν κέρδισαν κάποιο μετάλλιο, αλλά κέρδισαν πολλά σε εμπειρίες για τη συνέχεια.

Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε με επιτυχία από την Ελληνική ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο, την Αστραπή και την Έκρηξη Πατρών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στο Κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» ο Ναυτικός Όμιλος διοργάνωσε με επιτυχία το «Κύπελλο Άνοιξης 2024– Swimming Spring Cup (SSC-2024)» με  κολυμβητικούς αγώνες αγωνιστικών, προαγωνιστικών και μίνι κατηγοριών. Οι αγώνες έγιναν  σε τέσσερις αγωνιστικές και πολλές σειρές αγωνισμάτων για όλες τις ηλικίες

Και δύο διοργανώσεις στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία, και απέδειξαν ότι οι εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας όχι μόνο διασφαλίζουν το αποτέλεσμα, αλλά λειτουργούν και ως πόλος για την έλευση στην Πάτρα διοργανώσεων που δίνουν ζωή στην πόλη και την τοπική οικονομία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο