“Η Νόρα Δράκου κατακτά νέες κορυφές της κολύμβησης-Είμαστε δίπλα της”

 

Η Νόρα Δράκου ανήκει στην κατηγορία των πρωταθλητών και των πρωταθλητριών που μένουν στην ιστορία, για τη μεγάλη της διάρκεια και τη συνέπεια.

Μέσα από πολλές δύσκολες στιγμές η αθλήτρια από την Πάτρα, η δική μας Νόρα, άντεξε, υπέμενε και τώρα γεύεται στιγμές μοναδικές ύστερα από τις νέες της επιτυχίες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης.

Μπροστά της έχει τη συμμετοχή της στους 4ους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της, έχει οκτώ συμμετοχές σε παγκόσμια πρωταθλήματα και επτά τώρα στα ευρωπαϊκά, αριθμοί απλησίαστοι για τους περισσότερους.

Ο πρόεδρος Γιώργος Αντωνόπουλος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας συγχαίρουν για μία ακόμη φορά την μεγάλη αυτή αθλήτρια.

«Το ήθος, η δύναμη, η σκληρή δουλειά και η πίστη στη διάκριση που χαρακτηρίζουν την πατρινή αθλήτρια, αποτελούν στοιχεία πρότυπα για την αθλούμενη νεολαία. Γι αυτό και η Νόρα Δράκου είναι για όλους εμάς παράδειγμα αθλητικής αφοσίωσης. Είναι τιμή μας που εκπροσωπεί παγκόσμια την Πάτρα και την ιστορία της. Όλοι θα είμαστε δίπλα της» τόνισε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας Γιώργος Αντωνόπουλος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο