Ακόμη ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός στο «Α. Πεπανός»-Τα συγχαρητήρια της ΚΟΕ στο ΠΕΑΚ Πάτρας

 

 

Ένα ακόμη σημαντικό αθλητικό γεγονός φιλοξενήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας και πιο συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Πρόκειται για τους χειμερινούς αγώνες Κορασίδων Α’ στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση και την ημερίδα Αστεριών που ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά πως η Πάτρα και οι κολυμβητικές δεξαμενές του ΠΕΑΚ αποτελούν σημείο αναφοράς και προορισμό για τη διοργάνωση σημαντικών events.

Όπως είναι γνωστό δεν είναι η πρώτη φορά που η ΚΟΕ αιτείται για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του «Α. Πεπανός» για μεγάλη διοργάνωση, γεγονός που πιστοποιεί την άριστη κατάσταση των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ Πάτρας και την διασφάλιση της υψηλού επιπέδου οργανωτικής διεξαγωγής αγώνων, κάτι το οποίο πιστοποίησαν και στη διάρκεια της παραμονής τους τα μέλη της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος Γιώργος Αντωνόπουλος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης δηλώνουν για μία ακόμη φορά την ικανοποίησή τους για το γεγονός πως οι εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας αποτελούν χώρους συνάντησης αθλητών και μεγάλων διοργανώσεων.

Σε δήλωσή του ο κ. Αντωνόπουλος τονίζει: το γεγονός ότι το ΠΕΑΚ Πάτρας έλαβε τα συγχαρητήρια της ΚΟΕ για την αρτιότητα των εγκαταστάσεων, μας χαροποιεί. Ωστόσο δεν εφησυχάζουμε γιατί μοναδικός μας στόχος είναι να διαθέτουμε τόσο στις αθλητικές Ομοσπονδίες αλλά και στα Σωματεία εγκαταστάσεις ικανές τόσο για τη φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων, αλλά και για την προετοιμασία των ομάδων. Και δεσμευόμαστε γι’ αυτό.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο