Δρομολογούνται παρεμβάσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο “Κ. Πετρόπουλος”

Με άμεσες ενέργειες της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας αντιμετωπίστηκαν τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα που προκλήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος» από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που ενέσκηψαν στην Πάτρα την Κυριακή το βράδυ και την Δευτέρα.

Πρώτο μέλημα, μετά τη διακοπή της λειτουργίας του, ήταν να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος και να μην προκληθούν ζημιές στο taraflex του Γυμναστηρίου.

Σε συνεργασία με το προσωπικό του ΠΕΑΚ Πάτρας αυτό επετεύχθη, έτσι ώστε η εγκατάσταση να δοθεί προς χρήση στις ομάδες.

Παράλληλα και από την πρώτη στιγμή ο Πρόεδρος Γιώργος Αντωνόπουλος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης αναζήτησαν τρόπους έτσι ώστε να μην επαναληφθούν κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες ανάλογα περιστατικά.

Ήδη η Διοίκηση έχει προχωρήσει σε συνεννόηση με εξειδικευμένες εταιρείες προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα αίτια που προκάλεσαν την διαρροή υδάτων από την στέγη του Γυμναστηρίου.

Ανάλογα δε με τις εισηγήσεις των έμπειρων τεχνικών και σε συνάρτηση με τα κόστη που θα προκύψουν, θα ληφθούν άμεσα αποφάσεις έτσι ώστε να ξεκινήσουν εκείνες οι εργασίες που θα διασφαλίσουν την στεγανότητα της εγκατάστασης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Κλειστό «Κ. Πετρόπουλος» που αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά Γυμναστήρια της Πάτρας, κατασκευάστηκε και παραδόθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Το στοιχείο αυτό από μόνο του δημιουργεί επιπρόσθετες υποχρεώσεις σχετικά με τη συντήρησή του.

Στα πλαίσια αυτά και σε συνδυασμό με τις αυξημένες δυνατότητες που παρέχει στο ΠΕΑΚ Πάτρας ο αυξημένος προϋπολογισμός του 2024, θα προτεραιοποιηθούν οι ενέργειες της Επιτροπής Διοίκησης για παρεμβάσεις και έργα στην εγκατάσταση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο