Γενναία αύξηση κατά 600.000 ευρώ στην επιχορήγηση του ΠΕΑΚ Πάτρας για το 2024-Άμεση ήταν η ανταπόκριση του κ. Βρούτση

Η Διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας, ύστερα από διαρκή και γόνιμη συνεργασία με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, ανακοινώνει την αύξηση κατά 600.000 ευρώ της τακτικής επιχορήγησης για το έτος 2024.
Πιο συγκεκριμένα το ΠΕΑΚ Πάτρας επιχορηγείται από την 1η Ιανουαρίου του 2024 με το ποσό του 1.450.00 ευρώ, έναντι 850.000 το 2023.
Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη για δύο λόγους:
Πρώτον γιατί δίνει τη δυνατότητα της άμεσης ανταπόκρισης του ΠΕΑΚ Πάτρας στις αυξημένες, λόγω και του ενεργειακού κόστους, λειτουργικές των εγκαταστάσεών του και
Δεύτερον, διότι αναδεικνύει την βούληση της ηγεσίας του Υπουργείου Αθλητισμού και προσωπικά του κ. Γιάννη Βρούτση, όχι μόνο για την αντιμετώπιση των αναγκών, αλλά και για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους αθλητές και τα Σωματεία της Πάτρας.
Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Αντωνόπουλος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας δηλώνουν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την θετική απόδοση της συνεργασίας με τον αναπληρωτή Υπουργό και τα στελέχη του Υπουργείου, η οποία βασίστηκε στην αμοιβαία κατανόηση και την θετική αξιολόγηση των προτάσεων που έγκαιρα υποβλήθηκαν, από την αρχή της νέας θητείας τους.
Τονίζουν δε πως η συνεργασία για την προσπάθεια αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ Πάτρας θα συνεχιστεί, προκειμένου να υπάρξει πρόοδος σε μία σειρά πρωτοβουλιών που θα ωφελήσουν το σύνολο των αθλητικών δράσεων και της λειτουργικής απόδοσης των παρεχόμενων υπηρεσιών του.
ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΑΚ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο