Ξεκίνησε από το ‘’ΠΕΠΑΝΟΣ’’ η συντήρηση των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ

Με πρωτοβουλία της νέας Επιτροπής Δοίκησης του Παμπελοποννησακού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου (ΠΕΑΚ), ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης των κτηριακών υποδομών, με πρώτο το κολυμβητήριο ‘’Πεπανός’’.
Με χρώματα που προσέφερε δωρεάν η εταιρεία ΜΑΧΡΩ του προέδρου του ΠΕΑΚ Γιώργου Αντωνόπουλου, προχωρούν οι εργασίες όπως επιχρίσματα ,σοβάτισμα, βάψιμο, επισκευαστικά και τσιμεντοειδή κλπ οι οποίες γίνονται από το προσωπικό του ΠΕΑΚ, που είναι εργαζόμενοι από τα προγράμματα του ΟΑΕΔ.
‘’Με μηδενικό κόστος, καταφέραμε να ξεκινήσει η αναγκαία συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ώστε μαζί με την ενεργειακή αναβάθμιση και την ενίσχυση των επιπέδων ασφαλείας, να επιτύχουμε την καλύτερη λειτουργία τους προς όφελος αθλούμενων και επισκεπτών’’, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ.
Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια , με προσωπική παρέμβαση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας για τον Αθλητισμό Γιάννη Βρούτση, αυξήθηκε κατά 75% ο προϋπολογισμός του ΠΕΑΚ για το 2024, ώστε να επιτευχθεί καλύτερα και ταχύτερα ο στόχος της αναβάθμισης λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Μετάβαση στο περιεχόμενο