ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Πανπελοποννησιακού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Πατρών διακηρύσσει ότι την 29/11/2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:15 π.μ., θα διαξαχθεί ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής Δημόσιος Πλειοδοτικός Διαγωνισμός με σφραγισμένες γραπτές προσφορές για την εκμίσθωση των δυο κυλικείων (Α. ΠΕΠΑΝΟΣ & Κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) του αθλητικού κέντρου του ΠΕΑΚ Πάτρας.

1. Α. ΠΕΠΑΝΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ 250,00€ (μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

2.  Κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ 100,00€ (μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

σύμφωνα με τους όρους που περιγράφονται στην υπ’ αρίθμ. 7/2021 αναλυτική διακήρυξη και σε εκτέλεση της υπ’ αρίθμ. 02/07-10-2021 απόφασης της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας.

Προσφορές μπορούν να υποβάλλουν α) όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα, β) Συνεταιρισμοί, γ) Ενώσεις οικονομικών φορέων που υποβάλλουν κοινή προσφορά Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης καθώς και τα έντυπα σχετικά με τον διαγωνισμό διατίθενται στον ιστότοπο του ΠΕΑΚ Πάτρας (www.peakpatras.gr) ή δίνονται στα γραφεία του ΠΕΑΚ Πάτρας, κλειστό γυμναστήριο «Δ.ΤΟΦΑΛΟΣ», οδός Πανεπιστημίου 480, Τ.Κ. 26443, Πάτρα, από τον υπάλληλο, Αγγελόπουλο Αριστομένη κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο Πρόεδρος της Ε.Δ.

Νικόλαος Παπαδημάτος

ΑΡΧΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

  1. Περίληψη διακήρυξης
  2. Διακήρυξη διαγωνισμού
  3. Οικονομική προσφορά
  4. Αίτηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο